preskoči na sadržaj

Osnovna škola Cestica

Login
 

Kalendar
« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Školska kuhinja


RED BUTTON

Ova aplikacija namijenjena je svima Vama, ali je posebno prilagođena djeci i omogućuje prijavljivanje sadržaja na internetu za koji sumnjate da je nezakonit i odnosi se na različite oblike iskorištavanja ili zlostavljanja djece.

Šareni zid

 

CESTICA vrijeme

Brojač posjeta
Ispis statistike od 13. 10. 2010.

Ukupno: 871561
Ovaj tjedan: 519
Zašto volimo školu?

Ja volim školu jer sam tu upoznao nove prijatelje s kojima se zabavljam. Saznao sam nove igre na tjelesnom. Naučio sam igrati graničar. Naučio sam puno novih stvari na satovima Hrvatskoga jezika, Matematike i Prirode. Učiteljica je dobra. Idemo na izlete i svaki je dan u školi nešto novo. A tako sam se bojao prvih dana škole, plakao i molio mamu da me vrati kući. Sad mi je to smiješno. (Leandro Petar Klasić, 3. a)

Volim školu zbog dobre učiteljice. Kada sam došao prvi dan u školu, vidio sam da su tu svi moji prijatelji  pa je strah bio manji. Kad sam ugledao učiteljicu, odmah sam znao da je dobra i nije stroga jer nas je dočekala osmijehom. Od početka sam se malo bojao zadaće. Nakon nekoliko dana vidio sam da se ničega ne trebam bojati.  Još volim školu i zbog stranog jezika. Volim učiti strane jezike. Sretan sam u školi, volim ići u školu, a mali problemi brzo se zaborave. (Jakov Borak, 3. a)

Volim školu jer sam tu upoznala mnoge prijatelje i uvijek se zabavljamo. Također i zato što uvijek nešto novo naučimo. Imamo dobru učiteljicu i volimo je jako. Zabavno mi je pisati zadaće, a pogotovo sastavke. Volim školu i sretna sam što imamo jedni druge. Već pri kraju praznika žarko čekam početak nove školske godine. (Doris Lazar, 3. a)

Ja volim školu jer volim učiti i pisati. Volim kad se moji prijatelji i ja zajedno družimo i kad nam učiteljica upisuje puno petica u imenik. Volim školu jer je lijepa i velika. Volim školu jer ima najbolje sendviče i čaj. Volim cijelu školu, a svoju učiteljicu ponajviše. (Melani Kovačić, 3. a)

Ja volim školu jer imam najbolju učiteljicu. Upoznala sam puno prijatelja koje sam prvi put srela u školi. Volim školu jer pomalo puno toga saznajem. Volim školu jer volim učiti. Škola je nešto najsretnije što se dogodilo u mom djetinjstvu. (Ema Hrnčić, 3. a)

Kada sam došla prvi dan u školu, bilo me pomalo strah jer nisam znala što me čeka u toj velikoj kući. Nakon nekoliko dana oslobodila sam se i počela upoznavati s prijateljima i učiteljicama. To i najviše volim, što sam upoznala nove prijatelje, što sam nešto novo naučila, a posebno zato što sam upoznala svoju učiteljicu koja me osvojila svojim vedrim duhom. Kroz ove tri godine puno sam toga naučila. Najviše će mi biti žao kad završi četvrti razred jer me ujutro u razredu neće dočekati vedar osmijeh i pozdrav moje učiteljice. (Tena Gavrić, 3. a)

Ja volim školu zbog naše drage učiteljice koja nas poučava o svim važnim stvarima za život. Ona je brižna, voli nas i nikad ne viče na nas. Kada nam nije nešto jasno, ona nam objasni. (Tea Kostanjevac, 4. a)

U školu volim ići zato što svakodnevno viđam svoje prijatelje. Usput i nešto naučim te zbog toga što će mi u budućnosti biti lakše. Da dobijem posao koji želim steći, i da imam dovoljnu plaću za lijep život. (Niko Melinček, 4. a)

Školu volim jer ima puno predmeta. U školi imam puno prijatelja. Škola je velika kuća znanja. Školu volim zbog učenja i ocjena. (Tajana Punčec, 4. a)

Moja škola je najbolja škola. Volim školu jer volim učiti, volim svoje prijatelje i učiteljice su dobre. Od predmeta najdraža mi je matematika. Idem u najbolji razred. (Dajana Korotaj, 4. a)

Školu volim jer je fora. Učim nove stvari. Imam puno prijatelja, a neprijatelja nemam. Svi u mom razredu vole školu. Najbolji predmeti u školi su mi: Njemački jezik, Glazbena i Likovna kultura, Hrvatski jezik, Engleski jezik i Vjeronauk. (Viktoria Seketin, 4. a)

Volim ići u školu jer se volim družiti s prijateljima i jer mi se sviđa gradivo koje radimo. Volim pjevati, čitati, zabavljati se. (Danijel Lazar, 5. a)

Volim ići u školu zato što se tamo družim s prijateljima koje viđam samo u školi. (Sebastian Gonzi, 5. b)

Volim školu jer su učitelji nježni. Nisam jako loš učenik pa su mama i tata ponosni. Volim školu i zato što sam za vrijeme odmora slobodan kao ptica. (Blaž Golub, 5. b)

Volim školu jer se u njoj sastajem sa svojim prijateljima i svakoga dana učim nešto novo i zanimljivo, a učitelji su dragi. (Klaudia Krleža, 5. b)

Volim ići u školu zato što mogu pronaći nove prijatelje. U školi mogu nešto naučiti, mogu dobiti dobre ocjene i zabaviti se. (Lorena Vugrinec, 5. a)

Volim ići u školu zato što nas učitelji podučavaju za daljnje školovanje i za cijeli život. Tu učim puno zanimljivih stvari. Volim školu jer volim učiti. Škola je zakon, a zakon se poštuje! (Katja Leskovar, 5. a)

U školu volim ići zbog društva i zbog toga što mogu steći puno znanja. Volim školu jer mi je doma dosadno. U školi ne volim neke predmete, ali što se mora, mora se. (Lea Rugani, 5. a)

U školu volim ići zato što imam super prijatelje s kojima se družim. Imamo dobre učitelje koji nam vole sve objasniti. Volim školu jer ima knjižnicu, a ja obožavam čitati. (Veronika Lukaček,  5. a)

Volim ići u školu jer uvijek naučim nešto što prije nisam znala. Volim kad učitelji govore neke nove stvari, a kad pitaju uvijek su blagi i pravedni. (Saša Humek, 5. b)

U školi imam puno prijatelja i volim skupljati petice. Volim učiti o stvarima o kojima prije nisam znala. (Jana Škrinjar, 7. b)

U školi učim puno novih i zanimljivih stvari. Tu su moji prijatelji s kojima se zabavljam. U školi su dobri učitelji i učiteljice.(Dijana Denac, 7. a)

Volim ići u školu zato što sam tu upoznala svoje najbolje prijatelje bez kojih ne bi bilo lijepo živjeti i svijet bi bio dosadniji i drugačiji. (Lana Golubić, 7. a)

Volim školu jer tu naučim i saznam stvari o kojima ništa nisam znala. Bez škole bilo bi nam dosadno i bili bismo neobrazovani. (Lea Juričinec, 7. b)

preskoči na navigaciju